Zatvori

Ursa®

u Evropi

Motorna ulja Texaco Ursa za uštedu goriva
Loading player...

Ursa - Let's go further

Motorna ulja Texaco Ursa za uštedu goriva mogu da pruže uštedu goriva u stvarnim uslovima

Paket Texaco proizvoda napredne tehnologije, za smanjenje potrošnje goriva, među kojima su motorna ulja Texaco Ursa za uštedu goriva, formulisana je tako da u stvarnim uslovima pruži dokazanu uštedu goriva. Zato su, da bismo dokazali učinak naše tehnologije koja pomaže pri uštedi goriva, naše testove nadgledali inženjeri sa mnogo godina iskustva u sprovođenju testiranja. Ovo testiranje potrošnje goriva je obavljeno na voznim parkovima u „normalnim“, svakodnevnim međugradskim rutama, malim i velikim gradskim dostavama – u stvarnim uslovima, na putu – a ne samo na poligonima za testiranje.

Maksimalna iskorišćenost vozila

Ali se potencijalna ušteda goriva ne završava na tome. Paket proizvoda Texaco Ursa za uštedu goriva kombinuje različite proizvode visokih performansi, formulisane za pouzdanu zaštitu vozila sa produženim intervalima zamene ulja, čime doprinosi optimizovanju iskorišćenosti vozila, lakšem održavanju i većoj pouzdanosti.

Obratite nam se za više detalja o našoj metodologiji testiranja u stvarnim uslovima, kao i da biste saznali više o tome kako naši proizvodi za smanjenje potrošnje goriva mogu odmah da donesu korist vašem poslovanju.